Cze¶æ wszystkim, niedawno siê przeprowadzi³em i chcê mniej wiêcej odwzorowaæ design sypialni ze zdjêcia. Najwiêkszy problem mam z doborem ³ó¿ka. Nie ukrywam ¿e wprost ubóstwiam siê dobrze wyspaæ a mam lekk± obsesjê na punkcie ³ó¿ek tapicerowanych takich jak na zdjêciu. Pierwszy raz bêdê takowe kupowaæ i mam pytanie, czy szczególnie na co¶ zwróciæ uwagê? Je¶li kto¶ z was te¿ takiego u¿ywa to prosi³bym o opinie o producentach czy co¶. Nie chcê przeznaczyæ milionów na zakup tylko ¿eby ³ó¿ko by³o ³adne solidne i przede wszystkim wygodne
Pi± Lis 18, 2022 23:04
Reklama
Pi± Lis 18, 2022 23:04
Magda2424
Do³±czy³: 23 Lis 2022 Posty: 1
Przy wyborze ³ó¿ka tapicerowanego warto zwróciæ uwagê na mechanizm podnoszenia i na ramê czy jest porz±dnie wykonana bo w³a¶ciwie to jest najwa¿niejsze. Wa¿ny jest równie¿ wybór materaca bo przecie¿ to na nim ¶pimy. Najlepiej jakby wykonany by³ z pianki wysokoelastycznej. Wiêcej o tym mo¿esz poczytaæ na https://www.facebook.com/plantpur . Ja u nich zamówi³am podobne ³ó¿ko jak to na zdjêciu bo te¿ mam s³abo¶æ do ³ó¿ek tapicerowanych i jestem zadowolona. Nie do¶æ ¿e dostaniesz od nich gwarancjê to ja ju¿ ci mogê daæ gwarancjê ¿e bêdziesz zadowolona.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach