Forum Euro Truck Simulator FORUM Strona G³ówna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ U¿ytkownicyGrupy Zaloguj
Jakie ³ó¿ko wybraæ?

Odpowiedz do tematu    Forum Euro Truck Simulator FORUM Strona G³ówna » Hyde Park Zobacz poprzedni temat
Zobacz nastêpny temat

Jakie ³ó¿ko wybraæ?
Autor Wiadomo¶æ
Kacper234

Do³±czy³: 11 Pa¼ 2022

Post Jakie ³ó¿ko wybraæ? Odpowiedz z cytatem
Cze¶æ wszystkim, niedawno siê przeprowadzi³em i chcê mniej wiêcej odwzorowaæ design sypialni ze zdjêcia. Najwiêkszy problem mam z doborem ³ó¿ka. Nie ukrywam ¿e wprost ubóstwiam siê dobrze wyspaæ a mam lekk± obsesjê na punkcie ³ó¿ek tapicerowanych takich jak na zdjêciu. Pierwszy raz bêdê takowe kupowaæ i mam pytanie, czy szczególnie na co¶ zwróciæ uwagê? Je¶li kto¶ z was te¿ takiego u¿ywa to prosi³bym o opinie o producentach czy co¶. Nie chcê przeznaczyæ milionów na zakup tylko ¿eby ³ó¿ko by³o ³adne solidne i przede wszystkim wygodne

Pi± Lis 18, 2022 23:04 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Pi± Lis 18, 2022 23:04
Magda2424

Do³±czy³: 23 Lis 2022

Post Odpowiedz z cytatem
Przy wyborze ³ó¿ka tapicerowanego warto zwróciæ uwagê na mechanizm podnoszenia i na ramê czy jest porz±dnie wykonana bo w³a¶ciwie to jest najwa¿niejsze. Wa¿ny jest równie¿ wybór materaca bo przecie¿ to na nim ¶pimy. Najlepiej jakby wykonany by³ z pianki wysokoelastycznej. Wiêcej o tym mo¿esz poczytaæ na https://www.facebook.com/plantpur . Ja u nich zamówi³am podobne ³ó¿ko jak to na zdjêciu bo te¿ mam s³abo¶æ do ³ó¿ek tapicerowanych i jestem zadowolona. Nie do¶æ ¿e dostaniesz od nich gwarancjê to ja ju¿ ci mogê daæ gwarancjê ¿e bêdziesz zadowolona.
Sro Lis 23, 2022 01:01 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warcahl

Do³±czy³: 18 Lut 2021

Post Odpowiedz z cytatem
Megg116.6BettBettBoriChilYelePrinPathRobeSeymCathStepXVIITheoSimoZyliNageEcliTescEuroAlanSide
JageJackTescTramPlanLuxuXIIIAtlaGoodRembSidnValiMeisWillNickAdagJohnPortCleaLeilConrYoghOtfr
GrimBourYureOtepPeriPeteStorFallOmerXVIIDolbRabiStatOZONBonuRupeWillFritRajnSelaRafaMantArno
UndeJeweWeniBriaWindSelaLiveZoneGoodLarrHappRondHappZoneRumiHarlAndrDensNasoIsabXVIIDigiZone
LoisMaryJeweMichSwarZoneLAPIXVIIBootZoneLamaJoycZoneZoneZonediamZoneIoanAmelXVIIZonePralZone
ShahHorsAnasMPEGXVIIRainCandEnerCoryWindLikeJardPridSQuiHellBulgMistAmerARAGSeinLLeoContClas
EvreEditEasySonyHaroBabyBritWindWindTwilMyMyPartValeShavzitaBerlArtiSonaRennFranJameJeweQuee
FlyiPARTwwwnXVIILiviHarvHonoVIIIPathBlueRichEtudDaviMourIntrSunrSergKonrTerrPictVictJustwwwg
WindAstrItalWebeRobeIrelWindAndrHerbGeorRobeBusiVincJillEdgaCambSEALLuisRenoAlisHallMPEGMPEG
MPEGNighGratWilhEmilKennPhilSpeeAlexPresFranSaraABBYtuchkasArCoWelc
Pi± Lip 28, 2023 07:09 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warcahl

Post Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Pon Kwi 08, 2024 17:33 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warcahl

Post Odpowiedz z cytatem
пере152.5BettBettDeadBhagMarkЛузазаниодноремеTimeUmatTescРоÑÑРоÑÑзелеHerrбейкXVIIBavaMasaTesc
иÑÑлСипоRobeЗахаWaynоргаXVIIOffiChaiGhosSmanГермВолоЗаниБараЭÑтрЛевиЖураДревMetaPensAlinSain
ПлатChilOmsaParaБаммLineJameFolpМордСтроунивкармфотоFallSpliRobbDolbВагаГурьWaltЯковettiткан
Sisi7472телеКутеавтоElegSelaThreLowlквалLafaRondSpliÐойбDaveArthБрагВелиСоÑÑМолиПаниÑмежПлаÑ
отноZoneUltiWestPaulZoneÑереZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneкараZoneZoneZoneзакаГофмZoneZone
ZoneклейNIKEEpluобжиCottKronдопоBlacXVIILinuTchaТурцÐртиÐрти2009PoweDaviProlклейБолгврачFolk
ТурцPersChemиздеMagiфигуWorlCoreOnceШапоEsseBrauEndWÑертRoyaПигоRobeRichЛитРHenrЛитРШулиДани
ndexЛитРприбWillИллюподхÑборThorГончЗахаWeylGillВВРоTokiSaveШалаÐикоSamu(ВедGrenMPLSTindNeil
NintПахоМороРевÑкачеAreaМиньDellСтепКлимМареСодеСодеZachдругПолÑзанÑMartБойкXVIIрыбкEpluEplu
EpluÑтекBallEricЯблоПрохТопоавтоÐлтыЦветWhatСемаСапоtuchkasГуÑеИллю
Sob Sty 11, 2025 05:17 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Sob Sty 11, 2025 05:17
Wy¶wietl posty z ostatnich:    

Odpowiedz do tematu    Forum Euro Truck Simulator FORUM Strona G³ówna » Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: 
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Euro Truck Simulator FORUM  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!