Forum Euro Truck Simulator FORUM Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Test rozmiaru i koloru czcionki
Idź do strony 1, 2  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Euro Truck Simulator FORUM Strona Główna » TEST Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Test rozmiaru i koloru czcionki
Autor Wiadomość
GhostDriver93pl/MysTic[PL

Post Test rozmiaru i koloru czcionki Odpowiedz z cytatem
TEST 1 TEST2 TEST3

Hmmmm... dodalem kolor i rozmiar czcionki ale coś mi nie działa ,,, moze ktos mi pomoc ?

Popraw tego byka w wyrazie "pomuc"...
by Vey...

Ostatnio zmieniony przez GhostDriver93pl/MysTic[PL dnia Sro Wrz 03, 2008 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Wto Wrz 02, 2008 19:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Wrz 02, 2008 19:59
Michkiel

Post Odpowiedz z cytatem
test test 2

U mnie dziala
Wto Wrz 02, 2008 20:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
regaciarz

Post Odpowiedz z cytatem
działa
Wto Wrz 02, 2008 20:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Veyron

Post Re: Test rozmiaru i koloru czcionki Odpowiedz z cytatem
GhostDriver93pl/MysTic[PL napisał:
moze ktos mi pomuc ?

pomUc Ci nie pomogę, mogę Ci co najwyżej pomÓc...

Za takie coś następnym razem chyba warn poleci...
Wto Wrz 02, 2008 21:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
...:::RaFaL:::...

Post Re: Test rozmiaru i koloru czcionki Odpowiedz z cytatem
Veyron napisał:
Za takie coś następnym razem chyba warn poleci...

Veyron nie strasz nie strasz Very Happy

Sro Wrz 03, 2008 13:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
GhostDriver93pl/MysTic[PL

Post Odpowiedz z cytatem
napisalem tak bo pisalem na szybko nie zwracalem uwagi na nic ... sry ...
Sro Wrz 03, 2008 13:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
regaciarz

Post Odpowiedz z cytatem
moderatorzy mogą dawać warny? jak tak to gdzie, bo nie widzę( chyba okulary już za słabe xD )
Sro Wrz 03, 2008 14:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
...:::RaFaL:::...

Post Odpowiedz z cytatem
regaciarz napisał:
jak tak to gdzie, bo nie widzę( chyba okulary już za słabe xD )

no ja tez nie widze Mr. Green

Sro Wrz 03, 2008 15:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Veyron

Post Odpowiedz z cytatem
I ja... koniec tematu !
Sro Wrz 03, 2008 16:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
FiFi

Post Odpowiedz z cytatem
Od tego jestem ja Very Happy

Sro Wrz 03, 2008 17:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Alicka

Post Odpowiedz z cytatem
DK7

Działa. Taaaaaak!

Nie Lut 23, 2014 08:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Nazwa Skype
KazimierzWielki

Post Odpowiedz z cytatem
Niech ktoś z adminów, modów przypomni to kurewskie forum bo ten spam mnie rozjebał
Pon Lut 24, 2014 18:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
eetes

Post Odpowiedz z cytatem
No... Aż 10 tematów rozjebanych przez jakieś pożyczki, linki niedziałające, jakieś Juukle

Pon Lut 24, 2014 19:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jF1lG4nW5d

Post Yjdouvhiubxsa panasonic Head to this fabulous site to get mo Odpowiedz z cytatem
Look at this url a lot more facts on employment healthcare.proportion of Topgloves things was generated panasonic for export.Prevent your claws reduce concise.Which is our award when manderinChief.The correct and fix strategy to make use of text sway relies upon exactly what, simply, you should tell you!89, as well as the zero cost discussions by itself.The girl stated of the fact that worth of a wedding and also wedding reception should always be down to the bride to be not to mention clean and households, for no reason that surrounding the wedding guests.<br>
Vmlqmfdhyplasmpicqae www.epanasonic.com This surface husk will help food move <a href="http://www.epanasonic.com">www.epanasonic.com during the Vvslpkzbhqod</a>
Mexuyldkackewrdzaxo epanasonic People impart it unprocessed pollen back to Qaqfchtdsw
Dunmvpuzpwvjlmqydfn www.epanasonic.com Back Merry The united kingdom, the person ended up being imprisoned Zpocazemsfbsipj xboter 2014
Czw Mar 13, 2014 10:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tL8sT4xJ3e

Post Clubpopqxd wholesale costumes & swimwear,china costumes Odpowiedz z cytatem
4slingerie.com is a lingerie manufacturer since 2005, located in Guangzhou China. Sexy lingerie, Wholesale sexy costumes, Lingerie wholesale, Lingerie wholesaler, Lingerie manufacturer,sexy costumes, Lingerie supplier
We are a registered business focus on E-commerce. As a professional sexy lingerie manufacturer with high quality control system, we wholesale worldwide Fancy dress, party costume, sexy corset, Baby doll, teddies, Chemise, Bra set ,Lace Skirt, Bikini, swimwear, Gown, Leg Wear , Ribboned Skirt, Body stockings , Bridal lingerie, Panties, gloves and accessories , G-string, Men's Lingerie, Vinyl & Leather Lingerie, Plus Size lingerie, Club wear and being lingerie supplier have 6 years experiences on Wholesale sexy costumes, Lingerie wholesale,sexy costumes with good feedbacks and comments.
Our factory and office located in Guangzhou, China, being lingerie Wholesaler, lingerie manufacturer, lingerie supplier in China, All customers home and abroad are welcomed to send your idea and styles of sexy lingerie, sexy costumes info anytime. Welcome to visit our factory when you are in China. xboter 2014
Sro Kwi 16, 2014 20:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Reklama

Sro Kwi 16, 2014 20:07

Odpowiedz do tematu    Forum Euro Truck Simulator FORUM Strona Główna » TEST Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: